Kisorsolták a RealK cég szilveszteri nyereményeit



A komáromi székhelyű RealK cég immár 20 éve rendez az adott év utolsó napján autósorsolást a vállalat töltőállomásain nagyobb összegért tankoló nyereményszelvények tulajdonosai részére. Ezidág immár 33 értékes személygépkocsi és egyéb nyeremény talált gazdára mintegy 600 ezer euró értékben.

Az idei év sem volt kivétel. A szokásokhoz híven az év folyamán a RealK töltőállomásokon vásárlók a mai napon is izgulhattak, hogy kinek lesz a szokásosnál is vidámabb a szilvesztere. Sokan személyesen is eljöttek, hogy lássák, kinek kedvez ezúttal Fortuna istennő.
A három Kia Rio személygépkocsi új tulajdonosa sajnos nem a jelenlévők közül került ki, de a cég és ügyes szakemberek jóvoltából az otthon izgulók is élőben követhették figyelemmel a sorsolás menetét, így a nyertes akár azonnal bonthatta is a pezsgőt.
A vigaszdíjként felajánlott tévét a teremben jelenlévők közül sorsolták ki, amit a szerencsés nyertes rögtön hazai is vihetett. A szilveszteri kabarét akár már azon is nézheti.
Akinek nem volt mázlija, az jövőre is próbálkozhat. Hátha összejön, elvégre a szerencse kiszámíthatatlan.

Ha kíváncsiak, hogy kik lettek a három nyereményként felajánlott autó új tulajdonosai, nézzék meg a sorsolás élő közvetítésének felvételét!




-PR-

Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi