Ennyi volt.



Tisztelt, KrálikTV-néző! Tisztelt, a komáromi közélet iránt érdeklődő polgár!

Ahogy Kovács Ákos énekli a Bonanza Banzai egyik örökzöld dalában: valami véget ért, valami fáj.

És valóban.

Az ember közel másfél évtizednyi testületi tudósítói munka kényszerű befejezése után úgy érzi, hogy az élete részévé vált testületi milliő által gerjesztett, szinte utánozhatatlan adrenalinfröccs-hatás megvonása már-már szervi szintű hiányt okoz. Amit nevezhetünk akár függőségnek, illetve a hatást kiváltó ok megvonása nyomán fellépő elvonási tünetnek is.
Nyilván minden függőség kezelhető, bizonyos esetekben akár gyógyítható is, így ez is, és első sorban nem is annyira rólam szól ez a történet, hanem azokról, akik e függőség rabjai a KrálikTV élő közvetítései, az én munkám által váltak. Jelentem: nincs tovább!
Legalább is az eddig megszokott formában. A KrálikTV honlapján és szociális elérhetőségei által közvetített formában 2020-tól már hiába keresik majd a testületi ülések élő adását, ott már nem fogják megtalálni.
Az okokat nem szeretném nyilvánosan taglalni, és hangsúlyozom, nem a keserűség vagy a bosszúság ihlette e rövid bejegyzés megírását. Ez csupán egy szimpla helyzetjelentés. Két szóba tömörített búcsú: Ennyi volt.

Králik Róbert

Írj megjegyzést!

Újabb Régebbi